100 spirituellt inflytelserika kvinnor & män

Jag stötte på en lista över de hundra nu levande personer som enligt online-magasinet Watkin’s Mind Body Spirit anses vara de mest spirituellt inflytelserika 2014.

 

oprah

Dalai Lama kommer i topp, tätt följd av Eckhart Tolle och med Oprah och Wayne Dyer på sjunde och åttonde plats – listan innehåller flera av mina personliga favoriter som jag läst och lyssnat på med stor behållning, men också några som jag antingen inte förstår mig på eller inte alls resonerar med och några som jag aldrig hört talas om.

Det saknas också flera namn som har varit viktiga för min medvetenhet, förståelse och utveckling – som till exempel Joe Dispenza som jag presenterade i förra blogginlägget – men det är klart att alla listor är subjektiva och ingen kan göra anspråk på att ha hela bilden samt att listan bygger bland annat på vilka som blivit googlade mest under det senaste tiden och alla kanske inte alltid är lika aktuella.

Jag tänkte att jag ska använda listan för att framöver presentera några av de tänkare, författare och inspiratörer som jag har tagit intryck av under någon period av mitt andliga liv och som jag gärna delar med mig av.

Här finns den i sin helhet.

No Comments

Post A Comment