Orakelbudskap 10 – 16 augusti 2015

Budskapet från oraklet veckan som kommer är från Minerva – en romersk gudinna med etruskiskt ursprung och beskyddarinna av bland annat kreativitet, poesi, konst och hantverk, vetenskap, medicin och magi. Ugglan hon bär på sitt huvud representerar visdom och insikt i de djupaste mysterierna.

Uppmaningen är att se över våra föreställningar – vad är det egentligen vi håller för sant, om oss själva och våra liv? Och om världen?

Vad är det för tankar och uppfattningar vi underhåller på daglig basis, som ligger till grund för hur vi lever vårt liv?

Är det våra egna, eller är det någonting som vi har ärvt och tagit över, oreflekterat, från våra föräldrar, vår familj och samhället, när vi växte upp?

Är det du tänker och tror någonting som gynnar din utveckling och banar vägen för ett kärleksfullt och meningsfullt liv, eller rackar du ner på dig själv och har ett negativt perspektiv och negativa förväntningar på livet och världen?

I så fall är det dags att göra upp och av med allt det nu.

Var medveten om att någonting inte är sant, bara för att du har tänkt det många gånger – eller för att många tänker samma sak – du kan göra dig av med precis vad du vill och skapa dig en helt ny värdegrund som passar dig och det liv du vill leva perfekt.

Kom också ihåg att all verklig och bestående förändring börjar inom oss själva, genom att vi ändrar våra tankar och de djupare övertygelser som de springer ur.

Här är en affirmation som kan sätta lite fart på processen: Jag släpper nu taget om alla tankar, idéer, ideal, uppfattningar, värderingar, trosföreställningar och åsikter som inte tillhör mitt sanna jag och som inte tjänar mitt högsta bästa och jag ersätter allt med positiv energi och kärlek!

***

I fortsättningen kommer orakelbudskapen en gång i veckan och Veckans tarot övergår till att bli Månadens tarot med början i September.

Ha en fin vecka!

Tags:
,
No Comments

Post A Comment