Orakelbudskap 10 april 2016

Du är i begrepp att påbörja eller har redan anträtt en inre resa som förr eller senare kommer att komma till uttryck – manifestera sig – i det yttre. Allt du behöver finns inom dig och det du inte behöver kan du lägga bakom dig.

Lyssna till ditt hjärta och din själ för att veta vad du kan lämna och göra dig av med. Kanske är det mer än du tror – det du upplever som tryggt, säkert, vant och bekvämt kan i själva verket vara det som håller dig tillbaka och hindrar dig och när du inser det kommer du kunna färdas framåt med en allt större lätthet.

Kanske tvekar du på stegen för att det finns ett element av osäkerhet, för att du är rädd för det okända, det som du ännu inte kan se. Men kom då ihåg att det är en del av färden och att just det faktum att du trampar en stig som ännu inte finns är det som berättar att du går just din unika väg.

Igen, lyssna på ditt hjärta och din själ, ta ett steg i taget och ha tillit till att du är på rätt spår. Det är inte meningen att vi ska veta allt på förhand – gjorde vi det skulle vi gå miste om stora delar av äventyret och erfarenheterna.

Kom också ihåg – om du är ivrig att komma iväg eller vidare och om du är otålig och inte tycker att du färdas snabbt nog, om du har gjort en massa inre arbete och är frustrerad för att du inte upplever att det gör någon skillnad – att ibland så märks det inte att vi lagt en sträcka bakom oss förrän vi har kommit en bra bit på väg. Det betyder inte att vi inte kommer någon vart. Snarare är det så att ibland är resultatet av våra framsteg ackumulativa och framträder i den fysiska verkligheten först senare och då “allt på en gång”.

Så fortsätt framåt. Även om du tvivlar ibland och blir stående med ett ben i luften och inte vet var, eller om, du ska sätta ner foten – så gör det ändå. Ha tillit till och följ din högre visdom. Ditt hjärta och din själ vet vart du är på väg, även om du inte kan se eller veta riktigt klart ännu.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • Ulla Starman
  Posted at 23:51h, 17 April Reply

  Dina budskap känns väldigt riktiga och värda att ta till sig. Tack för alla råd.
  Ulla

  • Allis Tarot
   Posted at 01:29h, 18 April Reply

   Tack Ulla! Det gläder mig att höra.
   Värme/Allis

Post A Comment