Orakelbudskap 13 december 2015

Veckans orakelbudskap kommer från Kuan Yin som jag skrivit om i ett tidigare inlägg och som påminner oss om vår kreativa förmåga, potential och mission – att tillsammans höja hela planetens energi genom vårt vara och göra.

Jorden behöver hjälp och mänskligheten behöver hjälp.

Uppmaningen är att förena oss med andra själar och att arbeta tillsammans när vi kan eftersom våra förenade krafter är betydligt starkare sammantaget än den enkla summan av oss enskilda – när vi går ihop uppstår en dynamik och synergi som inte går att åstadkomma på något annat sätt – så var öppen för andra som kommer i din väg och gör gemensam sak med dem där det är möjligt.

Var dock noggrann med vem du förenar dig med, använd din förmåga till urskiljning och att se bakom det som synes vara och ske – kom ihåg att allt inte är guld som glimmar! Allt är inte ljus som skiner. Ibland kan människor komma till oss och vi blir förförda av strålglansen kring dem, men det visar snart att det var ett sken, att det döljer sig någonting helt annat bakom, att sanningen är en annan.

Var också medveten om att förutsättningen för allt samarbete är att du kan bevara dig själv och den du är tillsammans med andra. Att du vet vem du är och vad din unika förmåga som bara du kan bidraga med är, så att du kan bevara din klarhet och stå i din fulla kraft. Det är bara så vårt jobb – var och en för sig och tillsammans – har avgörande inverkan.

Låt ingen eller ingenting lura dig att kompromissa med väsentligheter, med din sanna identitet och din kallelse. Kräver ett samarbete att du ger upp dig själv eller gör avkall på din väg i någon form är det en direkt uppmaning att röra dig vidare.

Stärk dig själv och var viss om att möjligheter till att förena sig med andra själar alltid kommer finnas – men det bara så länge du är du och du hedrar den du verkligen är – så tveka inte inför ensamheten heller, om den är det som krävs för att du ska bevara dig. Tids nog kommer nya möjligheter tillsammans med andra uppenbara sig.

Mest av allt och över allt annat – lyssna på din själ och på din inre vägledning, alltid. Det är alltings grund och det viktigaste, som kommer först – och det som leder till allting annat.

Önskar alla en fin Lucia & tredje advent!

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

Tags:
No Comments

Post A Comment