Orakelbudskap 14 februari 2016

Budskapet från oraklet denna vecka är att vi ska ha tillit till processen.

Det är lätt att glömma att all utveckling är en process och att det i en process ligger inbyggt att det tar sina vägar och ibland också handlar om ett eller ett par steg tillbaka.

Istället är vi ofta benägna att tro att vi har misslyckats eller att allt gått åt fanders, när det inte går framåt hela tiden eller vi inte är framme än.

En del av det har att göra med att vi är så beroende av yttre bekräftelse på vilka vi är och vad vi gör – i stället för att lita på vår inre och högre vägledning.

Så när saker och ting ser ut som om de går bakåt eller står stilla missar vi vad som sker under ytan och vad som egentligen är i görningen och börjar jaga upp oss istället för att göra det enda raka – ha tillit.

Ibland är ett eller två steg tillbaka det som konsoliderar grunden och tidigare steg – vi behöver gå tillbaka lite för att vara säkra på att det vi har gjort så långt ligger på plats och att ingenting fattas, att vi har lagt ett stabilt och gediget fundament för resten av bygget.

Ibland kan en tillbakagång vara ett sätt att ta sats inför ett stort språng framåt.

Att vi saktar in och till och med går tillbaka mellan varven handlar alltså inte nödvändigtvis om att vi har gjort nåt fel, utan bara om att det finns mer att göra.

Ibland kan det handla om att vi hamnat i en återvändsgränd och behöver gå tillbaka till senaste vägskäl för att välja en annan väg – vilket inte heller betyder att vi gjort ett fel som vi behöver banna oss för, utan bara att vi blivit lite klokare.

Livet kan liknas vid en labyrint och en del av processen att lösa en labyrint är att utforska även de vägar som inte leder till utgången – för att sedan kunna utesluta dem och hitta den väg som leder till mål.

Så länge du inte ligger på sofflocket med armarna i kors och fyller skallen med nonsens och negativitet, så länge du inte ger upp dig själv och ditt liv utan istället gör och är beredd och villig att göra det som är din del – så kan du lita på att livet, universum, din högre kraft eller vad du vill kalla det, kommer dig till mötes – även om du inte kan se i ögonblicket exakt hur det ska gå till.

Så ha tillit. På samma sätt som du kan ha tillit till att du kommer till Stockholm om du sätter dig på ett tåg som går dit, även om det tar ett antal timmar och även om det är flera stopp på vägen.

Släpp all oro och alla onödiga funderingar och gläds åt färden. Ha tillit till processen.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

Tags:
No Comments

Post A Comment