Orakelbudskap 21 februari 2015

Många gånger låter vi oss begränsas av våra förutfattade meningar och idéer om vad som är möjligt eller inte redan innan vi har broderat ut våra drömmar och på så sätt kväver vi dem redan i sin linda.

Vi kanske har fått höra hela livet att vi är “dumma i huvet”, antingen hemma eller för att vi har dyslexi eller är rastlösa eller något annat och därför inte ens vågar drömma om att läsa vidare och utbilda oss. Vi kanske drömmer om att föreläsa men stammar, vill bli idrottare men saknar ett underben. Kort sagt – det finns massor av skäl som kan hålla oss tillbaka från att ens våga tänka tanken hela vägen ut.

Men vi är inte här för att genomlida livet och ligga lågt. Vi är här för att växa och utvecklas och förverkliga oss, vår potential, till den högsta möjliga punkten.

Vad det än är vi möter som håller oss tillbaka så är det just det som vi ska ta oss över – eller förbi eller igenom.

Och det är i den processen, när vi tar itu och kämpar med uppgiften, som vi kommer i vår fulla kraft, blir de vi är ämnade att vara.

En del av oss har vi mer att ta itu med, andra har lite mindre och en del kanske har ovanligt mycket eller lite, men det finns alltid någonting som står i vägen – därför att det behövs lite motstånd, precis som när man bygger muskler, för att man ska bli riktigt stark.

Det viktigaste att veta är att motstånd inte nödvändigtvis är en indikation på att vi är på fel väg eller ska ge upp, utan en del av utvecklingen och vägen och någonting vi kan använda oss av till vår fördel.

Större delar av mänskligheten lever efter devisen att de “tror det när de ser det” – men det är också därför de som verkligen gör skillnad och tar utvecklingen framåt är ett fåtal i jämförelse. De “tror det tills jag ser det” och ger inte upp inför hinder och utmaningar på vägen.

Oraklets budskap till dig denna vecka är att det är någonting i görningen, att du står inför möjligheten till en ny början vad gäller en dröm eller en vision och att du ska öppna dig helt och fullt för den. Oroa dig inte för hur det ska gå till att göra verklighet av – att manifestera – den utan låt först drömmen eller visionen ta form.

Ta din tid och sedan ett första steg – det behöver inte vara stort, det kan till och med vara symboliskt, men gör någonting som visar att du säger “ja” till drömmen – så är du på väg.

Låt hjärtat och din inre visdom leda dig. De drömmar som tillhör oss, som springer ur vårt sanna jag, har alltid vind i seglen – därför att de tjänar det högsta bästa, inte bara för oss själva utan för helheten och balansen.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

Tags:
No Comments

Post A Comment