Orakelbudskap 22 maj 2016

Många av oss har jobbat hårt och länge på vår egen utveckling – för att helas och läka och befria oss från sånt som håller oss tillbaka från att vara och verka i vår fulla kraft.

Det är inte alltid lätt. Långa stunder kan vi ha famlat i blindo, vandrat i dimma, vägledda bara av en känsla och förhoppning om att vi är på rätt väg, utan att veta och utan att se var vi sätter ner fötterna eller om vi verkligen kommer någon vart.

Det är så livet är – man kan inte orientera sig efter det blotta ögat kan se, man måste hitta och följa sin inre kompass för att hamna rätt – för att gå sin alldeles egna väg.

Nu kommer oraklet med en bekräftelse på att vi har gjort ett gott arbete så här långt och budskapet om att vi är på väg att få eller redan har börjat få resultat – att vår inre utveckling nu är på väg att manifestera sig i den fysiska verkligheten, i våra liv och våra omständigheter. De frön vi sått börjar skjuta skott med löfte om kommande rikliga skördar.

Kanske springer vi på en riktig skatt. Men det kan också handla om nya möjligheter, varav somliga kan vara subtila och lätta att missa om man inte har ögonen öppna – så det är upp till oss att vara vakna för dem så att de inte går oss förbi.

Om du inte kan se några tecken på att någon belöning är på väg eller att det finns positiva öppningar, fråga dig om det är så att du kan ha fastnat i ett “fattigdomstänkande” – en upplevelse av att aldrig ha tillräckligt och av att du alltid lider brist eller saknar – som du skulle behöva utmana och göra dig av med till förmån för nya och mer produktiva perspektiv.

Bestäm dig sen för att göra någonting åt saken, att vända ditt tänkande och hitta ett mer konstruktivt fokus – det kan vara “proppen” som när den är undanröjd bereder vägen för de blomstrande tider som oraklet förutspår.

Kom ihåg att det inte finns några andra begränsningar än de vi själva sätter upp och att vi själva när allt kommer omkring skapar vår tillvaro – det är när vi vet det som livet verkligen kan ta fart och bli det rika äventyr det i grund och botten är.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

Varmt välkommen att höra av dig!

No Comments

Post A Comment