Orakelbudskap 22 november 2015

Budskapet för veckan är att vara sann mot sig själv, att lyssna efter sanningen och att lita på vad du hör.

En sanning behöver inte uttryckas i ord, den kan kommuniceras på andra sätt och plan men den åtföljs i princip alltid av en känsla av sinnesro och inre frid. Vi vet när vi står inför den, när vi är i vår egen sanning.

En anledning att inte kännas vid eller våga uttrycka det som är sant för oss kan ofta vara en känsla av skam – den mest förödande och smärtsamma av alla mänskliga känslor därför att den rör vårt innersta, vår kärna, är en övertygelse om att vi på något sätt är defekta i vårt jag.

Om du känner att du inte kan vara autentisk, i din egen sanning, så kan det vara skam som hindrar dig och som behöver först bli medvetandegjord och sedan helas – men om detta finns det så mycket att säga, att det får bli ett separat inlägg om några dagar.

För nu uppmanar oraklet dig att hedra sanningen, det som är sant och rätt för dig, oavsett om du får bekräftelse av andra eller inte, oavsett om den går tvärsemot vad andra tycker och tänker och känner eller inte.

Ta dig tid att lyssna efter det som är sant och riktigt för dig – sanningen får oss oftast att känna oss levande och hela – därför att vi är levande och hela när vi är i kontakt med oss själva – och det är där, i vårt inre som sanningen finns.

Om du just medverkar i någon situation, grupp eller något sammanhang som på något sätt bygger på eller upprätthåller det oäkta, falskhet eller lögner – fundera på om det verkligen är värt det och vad du kan göra för att antingen förändra det som sker, din roll – eller avlägsna dig.

Vad andra gör är deras ensak, men när vi låter oss dras med blir det vår och att gå emot det som är sant för oss skadar oss, tär och naggar oss i kanten, äter sig in. Vi förlorar oss själva och skadar vår integritet.

Vänd dig inåt, uppåt. Gå ut i naturen om det hjälper, eller finn dig en plats där du får vara ifred en stund, tänd gärna ett vitt ljus. Slut ögonen och andas. Stilla tankarna genom att fokusera på andetagen. Om du behöver kan du räkna dem, från ett till åtta och sen börja om igen. Vänd dig sedan till och be ditt högre jag att det ska visa dig sanningen, din sanning, vad du behöver veta just nu. Var sedan öppen för det som kommer.

Avslutningsvis kan du om du vill använda dig av en affirmation:

jag står alltid i min egen sanning, jag vet vad som är sant och rätt för mig och jag har alltid modet att leva och uttrycka den sanningen, med klarhet och ödmjukhet inför andra och deras väg.

Kommentera gärna och berätta!

2 Comments
 • Monica Eriksson
  Posted at 15:24h, 22 November Reply

  Tack! 🙏behövde just det! ❤️

  • Allis Tarot
   Posted at 15:35h, 22 November Reply

   Härligt Monica, tack! ❤️

Post A Comment