Orakelbudskap 24 januari 2016

Veckans orakelbudskap handlar om att det nu är en bra tid för att ge sig sig in i någonting med hull och hår och utan förbehåll.

 

Ett sant och äkta engagemang och åtagande inbegriper hela vår varelse, vår kropp, själ, hjärta och hjärna.

Många tänker att de genom att hålla tillbaka undviker att bli illa gjorde ifall det inte skulle fungera – men det är tvärtom ofta just tillbakahållandet som gör att det inte riktigt fungerar fullt ut, att det på så sätt inte blir vad det skulle kunnat vara.

Vi tror att vi skyddar oss från besvikelse genom att ha förbehåll, men i själva verket gör ingenting så ont som när man förlorar och vet att man inte gett allt man kan.

Självklart ska man inte slänga bort sig på någon eller något som inte är rätt – så det handlar också om att veta när det är det eller inte, men är det inte rätt så är det bättre med inget engagemang alls än ett halvhjärtat, i brist på bättre.

Det här gäller relationer, men det gäller andra områden av livet också.

Att leva fullt ut och gå in för det som tillhör ens väg med hela sin varelse innebär alltid att man kan gå på en smäll, men den som lever fullt ut klarar smällarna på ett helt annat sätt en den som fegar sig igenom. Att gå på en smäll eller att få ett brustet hjärta är dessutom ingenting som egentligen behöver vara av ondo utan kan ibland vara just det som behövs för att vi ska hamna på vår perfekt rätta plats, och med perfekt rätt person, i slutändan.

Så, är du redo, håll inte tillbaka. Kom ihåg det gamla uttrycket: att våga är att förlora fotfästet en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv.

Ha en fin vecka!

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment