Orakelbudskap 8 februari 2016

Var den förändring som du vill se i världen (be the change you wish to see) heter det ju och här kommer oraklet med en parafras: var den kärlek du vill se.

Det gäller inte bara din omvärld utan också dig själv.

När du ser dig i spegeln – vad ser du? Fokuserar du på skavankerna eller på fördelarna? Kan du älska också dina så kallade imperfektioner?

Ser du på dig själv med någon annans kritiska ögon eller med ditt eget hjärta? Jämför du dig med ett ideal eller en föreställning om hur du borde se ut eller kan du uppskatta det som faktiskt är?

Uppmaningen från oraklet den här veckan är att se med kärlek – på andra och på dig själv – och budskapet är att när du gör det, reflekteras kärleken tillbaka till dig själv, tiofalt.

Skönheten ligger i betraktarens öga heter det ju, och den som ser med kärlekens ögon ser skönheten överallt.

Om du inte är överens med din spegelbild, byt därför blick, byt perspektiv. Vi har alla våra “skönhetsfläckar”, men det är oftast de som ger oss vår personlighet och förtjänar vår kärlek lite extra.

Kan du inte se på dig själv utan att komma med kritiska och nedsättande kommentarer så har du ett arbete att göra – du förtjänar bättre. Många av oss utövar rena rama mobbningen mot vår egen kropp och därmed oss själva och skulle aldrig drömma om att vara lika hårda och hjärtlösa mot någon annan.

Sätt stopp för dig själv om det gäller dig. Bestäm dig för att det får vara slut nu, och sätt istället igång att ösa den kärlek du är värd över just det som du är kritisk mot.

Fortsätt även om det kan kännas jobbigt – ofta kan det bli lite extra motstånd initialt när man aktivt iscensätter en förändring, men ge inte upp.

Var den kärlek och ge den kärlek du vill se och ha.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment