Orakelbudskap 22 maj 2015

Inför denna helg har jag dragit ett budskap från Kuan Yin precis som förra veckans orakelbudskap där det också går att läsa lite mer om vem hon är.

En av Kuan Yins huvuduppgifter är att hjälpa oss finna upplysning – att förverkliga vår andliga potential och nå vår högsta möjliga utvecklingspunkt och med det här kortet uppmuntrar hon de av oss som på något sätt känner oss kallade, framåt mot vår destination.

Flera av oss har förmodligen alltid känt oss annorlunda och inte riktigt som andra. Vet då, att den känslan inte är en felaktighet eller ett misstag – inte ett tecken på att vi är defekta eller fel i oss själva – utan själens sätt att sporra oss att söka vår sanna identitet och att trampa upp vår egen stig.

För att kunna röra oss vidare nu behöver vi frikoppla oss från det kollektiva massmedvetandet på ett ännu djupare plan och mer fullständigt än hittills –  för att bli de vi verkligen är och göra det vi är här för att göra, behöver vi släppa taget om alla idéer, ideal, tankar, tankemönster, trosystem, föreställningar och andra förutfattade meningar och illusioner som inte gagnar oss och står ivägen för att vi ska kunna förverkliga vår potential.

Kuan Yin uppmanar oss att ta en titt på och gå igenom vad vi tror på och håller för sant, alla uppfattningar vi har om oss själva, varandra och världen, och avlägsna allt som begränsar oss och håller oss tillbaka – begränsar och håller vårt medvetande tillbaka från att expandera och upplysas.

För att kunna göra detta fullt ut måste vi våga stå själva utan att snegla på vad “grannarna tycker”, tror och gör, vi måste våga tänka, handla och vara annorlunda och avvikande i förhållande till flertalet och den stora massan  – man kan inte vara en föregångare och en som utökar gränserna för medvetandet om man tänker och handlar som “alla andra” – för att  åstadkomma någonting unikt måste man ha modet att vara unik och utmärka sig.

Det handlar om mer än vårt egna personliga liv och vår privata lyckavarje människa som höjer sitt medvetande medverkar till att höja det totala medvetandet på den här planeten, någonting som man bara behöver se sig omkring för att inse hur nödvändigt det är.

Vi spelar roll, var och en av oss, inte bara för våra vänner och vår familj, utan i det stora hela och för planetens framtid. 

3 Comments
 • Pingback:Veckans Allis Tarot 25 maj 2015
  Posted at 15:57h, 24 May Reply

  […] om det man är en del av behöver man ibland frikoppla sig – någonting som för övrigt den gångna helgens orakelbudskap handlade […]

 • tara olsson
  Posted at 15:37h, 20 June Reply

  Varför lyckas jag inte med det som jag kämpar för?
  Jag misslyckas alltid. Vad gör jag för fel?

  • Allis Tarot
   Posted at 18:30h, 20 June Reply

   Hej Tara, det kan vara någonting undermedvetet som lägger krokben för dig. Vägen till framgång kan ibland vara lång. Tänk inte att du gör något “fel”, utan att du gör så gott du kan, och att det finns någon eller några utmaningar kvar. Ring mig gärna när jag jobbar så kan vi titta lite närmare på vad det är och vad du skulle kunna göra.
   Kram/Allis

Post A Comment