Hur man kan få kroppen att jubla av glädje

Det här med att dricka gröna juicer håller ju på att slå igenom på bred front.

Själv har jag haft en riktig juicemaskin i några år nu. Periodvis använder jag den flitigt, i princip varje dag. Ibland blir det ett par dagar i veckan, och ibland blir det lite längre mellanrum – lite beroende på tillgången av ekologiska grönsaker.

Det började med att jag ville pressa min egen juice, av egenodlat vetegräs, men sen dess har det blivit en hel del annat också.

Greenjuicewithcarrot

Min senaste favorit består av selleri, morötter, gurka och ingefära som jag blandar med lika mycket kokosvatten, ungefär en liter totalt (hälften av varje). Sen sveper jag hela, purfärsk och kylskåpskall. Cellerna i kroppen jublar av glädje – och jag känner mig direkt både starkare och friskare än stunden innan.

Om du är nyfiken på vad juice kan göra för hälsan, så är det ett hett tips att dricka en grön juice om dagen i en månad – och sen stämma av. Det finns ju ingenting att förlora på att prova.

No Comments

Post A Comment