Månadens tarot mars 2016

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta om månaden som kommer – hittar du hit gäller det dig, men kom ihåg att det handlar om energier som kan ta sig lite olika uttryck beroende på person.

 

Mars ser ut att bli en fantastiskt fin månad på alla tänkbara sätt. Det är bara att tacka och ta emot.

 

1 – 10 mars: stjärnan

Stjärnan betyder att vi är på rätt väg. Under de här dagarna borde det mesta fungera och utfalla som önskat, tidigare planer bär frukt eller kommer snart att göra det och många kommer uppleva en känsla av helhet, av sammanhang och mening.

Också det som påbörjas här har potentialen att gå långt och ha konsekvenser långt in i framtiden. Dessutom är det så att ju positivare inställning vi har till det vi sätter igång, desto bättre blir förutsättningarna för dess framgång.

Handlar det specifikt om arbete kan det betyda en ny möjlighet. Kanske till och med det som exakt motsvarar det vi innerst inne önskat och hoppats på, framförallt om det funnits tidigare missnöje med jobbet. Den som driver eget och/eller frilansar och det har varit trögt för kan förvänta sig ett uppsving. Kom ihåg attityden – en positiv sådan hjälper till också här.

När du öppnar dig för de möjligheter som finns får det också effekt på ekonomin och du kommer att ha det du behöver oavsett vad det är du behöver det till.

Också inom kärleksområdet ser det positiv ut – någon som är mycket speciell kan dyka upp – kanske den där alldeles rätta med vilken det klickar på alla områden. De som redan är i ett förhållande kan komma att förnya sina löften.

Med stjärnan följer lugn efter storm om det varit upprört och det finns mycket healing att hämta.

För den med fokus på sin andliga utveckling kan stjärnan betyda en bättre fungerande kontakt med sitt högre jag, att medvetenheten ökar och medvetandet expanderar. De gåvorna kan delas och hjälpa andra att hitta sin väg.

För en del kan också intresset för alternativa metoder inom läkekonst och andlighet ta fart.

11 – 20 mars: nio bägare

Här finns det ett överflöd av lycka, förnöjsamhet, tillfredsställelse, välmående och framgång – också på det materiella planet.

Kort sagt borde det kännas bra – men det kan också finnas en risk att det blir lite för mycket av det goda, ungefär som när man föräter sig på gräddtårta – så se upp med frosseri och även lathet: det ligger för avkoppling och att njuta av att det vi strävat efter och jobbat för är fullbordat på nåt sätt, men också en uppmaning att inte slå över utan att bevara balansen och sansen.

Med fokus på karriär och arbete kan ett projekt som har varit försenat äntligen ros i land, även om det kanske inte blir som förväntat – det kan finnas förändringar utförandet.

Ett möte som kan verka slumpartat kan föra någonting oväntat men gott med sig. Någon kan säkert få ett jobberbjudande bara sådär, rakt upp och ner och på stående fot.

Vad gäller ekonomin finns det ett element av tur. Köp gärna en lott OM du känner att du ska det – lyssna på din intuition – du naturligtvis inte ska spela bort pengar du inte har råd att avvara.

Vad gäller kärlekslivet kan det slå gnistor och finnas passion i dagarna och ett fördjupat engagemang för den som har en käresta i sitt liv. För den som inte har det kan det dyka upp någon som kan bringa mycket glädje även om det inte nödvändigtvis är en själsfrände i ordets striktaste och djupaste bemärkelse. Njut av det som är.

21 – 31 mars: åtta stavar

Månaden har börjat bra och fortsätter i god anda. Om det på något område funnits stagnation och dröjsmål trots de fina inledande energierna så kommer det att ge med sig och lätta här. Projekt kan slutföras och planer kan fullbordas. Det finns ett element av fart vilket bland annat betyder att när det väl lossnar så går det undan.

Kommunikation på olika sätt är också i fokus – detta är utmärkta dagar för att marknadsföra sig för den som är inne på det, både kortsiktigt och långsiktigt. Det kan handla om att bygga en webbsida eller på något annat sätt föra ut sig själv och sitt budskap.

Det ligger också för att resa, framförallt relaterat till arbete eller andliga strävanden.

Även om det inte skulle handla om geografiska förflyttningar så kan det vara de inre horisonterna som kan utvidgas – testa gärna nya idéer och nya uppfinningsrika sätt att göra på. Att göra sig av med gamla stelnade tankemönster är också perfekt här.

En del kan uppleva av någon form av uppvaknande – en andlig upplevelse eller erfarenhet som öppnar ögonen för den osynliga verkligheten. Den som varit skeptisk kan plötsligt få bevis.

På kärleksfronten kan det dyka upp någon, hastigt och oväntat, någon som det stämmer med direkt. Den som redan har ett förhållande kan få uppleva hur kommunikationen (äntligen för en del) öppnas upp. Ni kan bli mer medvetna om och lyhörda för varandra.

Övergripande energi/tema för hela månaden: ess bägare

Essen betyder alltid att någonting nytt tar sin början och när det handlar om bägare är det någonting som ligger nära hjärtat – ofta kärlek.
För den som är singel är det mycket möjligt – till och med troligt – att det dyker upp en ny kärlek den här månaden – kanske till och med vid första ögonkastet – och den som redan är i partnerskap kan vänta sig någon form av förnyelse.

Det handlar om kärlek som grundar sig i någonting djupare, som har en andlig och själslig dimension. Allting stämmer plötsligt, alla bitar finns med och är så mycket bättre än förväntat.

Vad gäller jobb & karriär så kan det ligga för förändring och kursändring och/eller en helt ny start – allt i positiv anda.

En och annan kan säkert hitta sin kallelse och se hur vägen framåt öppnar sig. Var öppen för det som kommer. Vägen ligger öppen för en resa mot ett högre och större medvetande.

Meditera gärna på hjärtat – sitt ner, blunda, ta några djupa andetag och fortsätt sedan att andas medan du fokuserar på hjärtchakrat. Du kan föreställa dig ett vitt eller svagt blåaktigt ljus som långsamt växer till en bubbla runt dig.

Känns det rätt så fortsätt att expandera ljuset bit för bit, låt det fylla ditt hem, trakten du bor, hela landet, vår del av världen tills det tillslut omsluter hela planeten.

❤️

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment