Månadens tarot juli 2016

Månadens Tarot svarar på frågan vad bloggens läsare behöver veta om månaden som kommer – hittar du hit gäller det dig, men kom ihåg att det handlar om energier som kan ta sig lite olika uttryck beroende på person.

Juli ser ut att bli en helt underbar och fantastisk månad på det stora taget – även om det kan skaka till lite i slutet av den så leder allting till det bättre. 

1-10 juli: Stjärnan
För många utvecklar sig mycket precis som det ska nu. En känsla av välbefinnande och av helhet – av att allt i livet faller på plats – kan infinna sig.

Det som startas under de här dagarna kan också komma att ha konsekvenser som sträcker sig en bra bit in i framtiden – planer som sätts i verket kan bära frukt, om inte omedelbart så lite längre fram.

Ha tillit till dina mål och din förmåga att nå dem – ju positivare attityd när du genomför planerna – desto större är utsikterna för framgång – stjärnan berättar att du är på rätt väg och kommer med ett löfte om uppfyllda drömmar och förhoppningar.

Vad gäller arbete och karriär kan det handla om en möjlighet som uppenbarar sig eller erbjuds och som mycket väl kan vara precis det du drömmer om.

På kärleksområdet kan någon dyka upp – en speciell person som det klickar med och som mycket väl kan vara den som är precis rätt för dig.

I redan etablerade förhållanden kan man förnya sina löften eller fördjupa sitt engagemang i varandra. Det som verkat omöjligt är nu möjligt.

För dem vars fokus är det inre andliga arbetet handlar det om en stärkt kontakt “inåt, uppåt” – och tillfälle att hjälpa andra att finna sin väg.

11-20 juli: Sex Stavar
Sex Stavar berättar att du med en kombination av uthållighet, intelligens och tydliga visioner har möjlighet att förverkliga någonting som du drömt om, i alla fall i någon aspekt.

Det ligger för framgång, vinster och seger – mot alla odds och trots en del tidigare käppar i hjulen och hinder på vägen dit. Ingenting kan varaktigt ställa sig i vägen.

I arbetet kan det handla om ett nytt jobb eller en befordran eller löneförhöjning – ett språng i karriären – eller i alla fall utsikter därom. Du kan bli sedd och kan få en utmärkelse av något slag.

Vad gäller kärleken kan du mycket väl möta dina drömmars man eller kvinna under dessa dagar, eller upptäcka att någon du har runt omkring dig är det.

Har du haft problem med en relation så finns det fina chanser att det löser upp sig. Relationen kan ta ny fart och blomma upp på nytt.

Den som ansträngt sig med sin andliga utveckling kan börja se resultat. Mediala gåvor kan utvecklas och förstärkas.

21-31 juli: Tornet
Någonting oväntat och kanske även plötsligt kan komma att hända under månadens sista period. Det kan vara någonting i det yttre – någon gör någonting som har verkningar på ditt liv och oftast på ett avgörande sätt. Det kan skaka till och rista i grundvalarna.

Det behöver dock inte vara så väldigt djupgående även om det kan vara det – men det viktigaste oavsett vad det handlar om är att komma ihåg att den här förändringen i slutändan kommer leda till ett bättre liv.

Saker och ting tenderar att stelna i en form, oavsett om det är ett yttre förhållande eller inre tankemönster, det kan vara svårt att i långa loppet hålla till exempel ett förhållande levande, ett arbete utmanande eller sinnet öppet.

Tornet handlar om när dessa stelnade former brakar samman eller löses upp – och ju mer fast man har suttit, desto mer kan det skaka.

Tornet kan också handla till största delen om inre starka upplevelser och förändringar – man kan uppleva ett slags uppvaknande – att man plötsligt ser klart.

Vad som än händer så leder detta i förlängningen till nya dörrar som öppnas, nya kapitel som kan komma att skrivas – så ha förtröstan och motstå frestelsen att gå in i negativa tankebanor och känslor även om det kan kännas lite obekvämt och du inte kan se riktigt klart hur det kommer att utveckla sig.

Med tanke på att Tio Mynt är den övergripande trenden för hela månaden är detta om möjligt ett ännu mer sant. Kom ihåg vad som än händer – eller verkar hända – att tilliten är en viktig nyckel till en positiv utveckling.

Ibland handlar Tornet om nödvändiga förändringar som du själv behöver initiera och genomdriva för att skapa dig ett bättre liv – oavsett om det gäller yttre förhållanden som du behöver gör slut på eller på annat sätt förändra eller om det är hur du själv tänker och känner.

Övergripande för hela juli: Tio Mynt
Tio Mynt säger att du träder in i en rikare och mer välmående period av ditt liv – och avser då inte enbart i materiellt hänseende utan också andligt – de osynliga aspekterna av livet som dessutom är alltings grund.

Var öppen för och ta in rikedomen som finns i dig och runt omkring dig, i din vardag. Det är lätt hänt att bli hemmablind eller blasé och inte se det som är rakt under näsan och mitt framför ögonen. Det finns mycket att vara tacksam för – och kan du inte komma på något så kanske du kan räkna dina fingrar och tår? Kanske har du tio – eller nio eller bara fem – men kan vara tacksam för dem du har? Har du ögon att läsa dessa ord med? Eller öra att höra med? Det finns alltid något.

Tacksamhet är inte nödvändigtvis – eller i alla fall inte i första hand – en känsla utan en attityd gentemot livet som man kan odla medvetet som ett led i att både må bättre, känna sig mer tillfreds, och för att skapa mer av det goda.

Konkret kan Tio Mynt handla om förändringar till det bättre vad gäller levnadsförhållanden och livsomständigheter – det kan till exempel handla om att flytta, att sälja och köpa bostad.

Det ligger också för en fin tid med familj – oavsett om det är blodsbanden eller själsfamiljen.

I arbete finns det ett mått av stabilitet och säkerhet och en och annan funderar säkert på om det är läge att starta eget – ligger saker och ting på plats eller i startgroparna och det bara är dig själv du väntar på så säger kortet: slå till! Du kanske inte behöver säga upp dig från ditt lönarbete på stubinen – men du kan ta åtminstone något eller några (avgörande) steg i riktningen att förverkliga din dröm på området.

Om kärlekslivet är i fokus berättar Tio Mynt om ett starkt band till en partner. Om det samtidigt finns någonting som innebär och upplevs som svårigheter i relationen är uppmaningen att inte “slita och dra” i den andre utan att istället rikta sig inåt och stärka kontakten med sin egen själ – någonting som i förlängningen leder till en smidigare samvaro.

För den som inte har någon särskild i sitt liv rent fysiskt men är öppen och redo för det kan det dyka upp någon i arbetsrelaterade sammanhang – det kan eventuellt vara någon du haft omkring dig ett tag och det plötsligt klickar med – någonting som också både Stjärnan och Sex Stavar på sina sätt varslade om.

Överlag gäller att du inte behöver gå omkring och leta efter kärleken – var bara öppen och mottaglig och följ din väg så hittar den dig.

Det finns alla förutsättningar – så ha en riktigt härlig sommarmånad!star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • Carina
  Posted at 20:09h, 02 July Reply

  Tack fina!
  Orden du beskriver träffar mig i hjärtat och jag “fångar tillbaka” tilliten 💖
  Stor kram till dig fina du!

 • Allis Tarot
  Posted at 21:51h, 02 July Reply

  Härligt Carina, kram tillbaka!

Post A Comment