Månadens tarot juni 2018

Månadens tarot svarar på frågan vad bloggens läsare har att vänta sig av månaden som kommer.

Har du hittat hit gäller läggningen dig, men håll i minnet dels att det rör sig om energier som kan ta sig olika uttryck beroende på person och omständighet samt att en tarotprognos är ställd utifrån nuet och att det alltid finns utrymme för den fria viljan att förändra utvecklingen och därmed framtiden.

1-10
Månaden ser ut att börja med ett mycket tydligt praktiskt fokus, på pengar och finanser och framförallt finansiell stabilitet. Det kan finnas resor relaterade till ekonomi, men även till media, marknadsföring och promotion. Det är en bra tid att sätta upp mål på den fronten – och att hålla sig till dem. Är det tajt med pengar för tillfället kan det till exempel vara en god idé att göra en budget. Det ligger för förbättring på sikt och det kan också komma in pengar oväntat framöver.

Den som driver projekt eller jobbar med klienter har potentialen att träffa på en guldåder om alla korten spelas rätt – det ligger för möjligheten att utmärka sig och få professionell framgång. De som driver egen verksamhet gör rätt i att fokusera extra på sådant som kan ge en stadig inkomst och kundkrets.

För den som är singel ligger det för att eventuellt träffa någon i samband med eller relaterat till arbete. Den som är i en relation kan önska att partnern vore mer romantisk än han/hon är men det kommer inte att hända så det är bara att “gilla läget” om det ska kännas bra.

Saker och ting kan uppstå dessa dagar och eventuellt upplevas som lite mycket på en gång även om det också är bra saker/situationer, men det viktiga är att det verkar som om att det finns en förmåga att hantera vad det nu än kan vara för att det finns en inre balans och förankring.

11-20
I mellandagarna ser det generellt mycket positivt ut för en utmärkt utveckling och framgång kan vara nära förestående, även om det kan uppstå vissa dröjsmål i stunden – så försök att inte bli otålig utan istället jobba på att stärka tilliten. Grunda dig i din inre verklighet och se det som händer med din själs eller djupare visdoms ögon – det är alltid det som skapar den nödvändiga balansen och styrkan för att kunna ta hand om och hantera det som uppstår i det yttre men också för att säkra en önskvärd utveckling.

Alla former av samarbete i jobbet borde fungera fint och eventuella partners kan bidra med goda idéer. Det kan också finnas resor relaterat till verksamhet och goda nyheter på arbetsfronten och även vad gäller ekonomin dessa dagar. Det kan mycket väl handla om en löneökning eller att det helt enkelt blir ett tillskott i kassan genom någon annan kanal.

Vad gäller kärleken finns den där även om det gungar i en relation förutsatt att den grundläggande känslan och de gemensamma drömmarna finns kvar i botten – så ge inte upp inför en tillfällig utmaning i förhållandet.

För den som är singel kan det finns en person i omgivningen som kan visa sig vara en presumtiv partner. Det kan vara någon du avfärdat vid en första påsyn, men behöver ta dig en andra och lite djupare titt på. Man ska inte döma hunden efter håren, som det heter. Om någon är intresserad, så ge denne en chans. Det finns en möjlighet att det visar sig vara precis det du längtar efter och söker.

21-30
Månadens sista tio dagar inbegriper midsommar och det ligger mycket tydligt för festligheter, för att att spendera tid med familj och vänner i en mycket positiv anda – eller för att göra vad som helst som ger glädje och är roligt.

Många kan också uppleva att intuitionen blir starkare och blommar upp och om det finns svårigheter i familjeband eller i nära relationer så finns det förutsättningar att det kan läkas och helas nu, i alla fall till en stor del. Oklarheter både privat och i arbete kan klaras upp.

För den som jobbar ligger det i samma anda för en fin tid, både vad gäller att trivas och rent materiellt. Karriären kan föras framåt vilket bland annat kan ha att göra med att man blir sedd och får någon form av erkänsla för insatser gjorda. Det finns också möjligheten av att skriva kontrakt som kan ge en bra/ökad inkomst.

Det finns pengar men inte på hög utan de kommer både in och spenderas, antingen för att lägga grundplåt till ett större köp eller för att fira.

Också i kärlekslivet är det sociala involverat – för den som är singel kan det innebära att träffa eller återse någon i kretsen av vänner eller familj och i samband med någon form av tillställning eller annan festlighet. Den som är i en etablerad relation kan mycket väl planera för bröllop eller annan ceremoni för att stärka banden med sin partner.

Övergripande energi för hela månaden
Månaden ser i sin helhet stabil och i stort sett mycket positiv ut. Det finns ett fokus på det materiella och praktiska livet över hela juni även om det är allra mest poängterat i början, ett seriöst stråk som löper genom hela perioden.

I arbete och verksamhet kan projekt och liknande uppgifter slutföras på ett framgångsrikt och positivt sätt och bereder så vägen för någonting nytt. Det kan finnas hjälp och uppbackning att få om det behövs för detta.

Det ligger överlag för god ekonomi men det kommer också med en liten varning att inte bli för fokuserad på det materiella utan att istället vinnlägga sig om att ha balans.

Vad gäller kärlek ser det ut att finnas romantik och som att det kan hetta till. Det innebär att det ligger för uppvaktning och passion med någon som kan bidra med all sin uppmärksamhet och det är möjligt att det finns en koppling som kan ha med tidigare i livet eller tidigare liv att göra. Den som är i en etablerad relation kan komma att göra en romantisk resa eller kortare trip med sin partner och har förutsättningar att nå en djupare nivå av samförstånd.

Inte illa. Sommaren är här, ha en fin juni & glad midsommar!

star

6 Comments
 • Conny
  Posted at 04:44h, 06 June Reply

  Roliga iakttagelser, eller nej det är ju spåande, spåing eller hur man böjer verbet?

  • Lady Casha
   Posted at 00:08h, 07 June Reply

   Ja, inte vet jag hur man böjer verbet, men ganska roligt blir det ju hur som helst 🙂

 • Conny
  Posted at 16:00h, 06 June Reply

  Kanske blir det bättre ekonomi i Sverige. Kan man spå om sånt också?

  • Lady Casha
   Posted at 00:10h, 07 June Reply

   Ja, det kan man, man kan spå om allt i princip, det handlar om att fånga upp och läsa av energier.

 • Conny
  Posted at 05:07h, 07 June Reply

  “…en bra tid att sätta upp mål på den fronten…” Detta ska jag försöka göra noga denna månaden. Vi ska ut och resa också så det stämmer ju bra. Tack för svaret, ovan “att läsa av energier”. Kan jag göra det själv och hur i så fall?

  • Lady Casha
   Posted at 20:54h, 07 June Reply

   Hej Conny, tack för feedback – och kul att det inspirerade. Om du har gåvan så kan du träna upp den. Det är dock inget du gör i en handvändning utan över tid. Börja med att vänja dig vid tanken att allt är energi och har sin egen “signatur” – eller unika frekvens/vibration. Sen kan du träna på om/hur du kan uppfatta det i det du har framför ögonen och kommer i direkt kontakt med.
   Det är olika för oss hur vi får informationen till oss, du behöver hitta ditt eget sätt. En del ser i inre bilder (klarseende/clairvoyance – som också ibland används som samlingsnamn för allt “seende”, men som specifikt relaterar till när man ser visuellt), en del hör mest (klarhörande/clairaudience), en del känner (klarkännande/clairsentience) och en del “bara vet” (klarvetande/claircognizance). Ofta har man alla, men mer eller mindre och oftast är ett eller två sätt mer dominerande.
   Be din själ och ditt högre jag att vägleda dig till det du behöver veta och göra för att utvecklas. Lycka till!

Post A Comment