Mer läkande toner

Jag skrev för en tid sedan i bloggen om Solfeggio – inlägget hittar du här – där jag också delade med mig av en “låt”.

Här är ytterligare en variant som jag vill tipsa om, bestående av två olika toner – 417 hz & 528 hz – som mixats med trumma och kan vara både vilsam och meditativ samt oerhört kraftfull, framförallt vid flitig lyssning.

Använd hörlurar för bästa effekt men var medveten om det jag poängterade i förra inlägget: OBSERVERA att detta kanske inte är för alla och att det kan vara så att musiken har en djupgående effekt. Ska inte användas istället för professionell hjälp där så krävs och alltid på eget ansvar. Jag gör inga anspråk på att vara expert utan tipsar och inspirerar enbart utifrån min egen positiva erfarenhet.

För vidare läsning, klicka här.

star

No Comments

Post A Comment