Midsommarspecial!

Välkommen! Jag har gjort en läggning på vad du som hittar hit kan förvänta dig energimässigt av helgen.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Någonting runt midsommartiden handlar om att komma till djupare insikt om vem du är och din väg, att hitta det som du är här för att göra. Du har lärt dig saker som du nu kan omsätta i praktiken, det är som att du står inför möjligheten till en mer meningsfull existens än tidigare.

Släpp taget om allt som inte tillhör din själ och maka rum för det som gör det. Ta fullt ansvar för allt du dragit till dig oavsett om det är angenämnt eller inte: är det någonting du inte är nöjd med ligger det på dig att göra någonting åt det.

Under helgen finns det all anledning att fira, inte bara midsommar utan också var du befinner dig i livet.

Är det tufft så släpp tankarna på det i alla fall för en stund (kolla gärna gårdagens blogginlägg här) och försök fokusera på det som gör att du känner dig lugn och fin.

Det finns en god chans att saker och ting kan arta sig bättre än du tror, att gamla sår kan läkas och relationer kan helas. Det finns en möjlighet att starta om och det kan öppnas dörrar och skapas öppningar där innan inga fanns.

Du kan mycket väl komma att uppleva dig centrerad och grundad i din själs energi, närvarande i det storslagna gränslösa nuet, i en harmonisk balans – och om du inte gör det har du potentialen till det om du ger det en chans. Kanske att du behöver jobba för det, men det är inget att tveka om – det är det värt.

Ingenting är viktigare än vår sinnesro – utan den kan vi inte uppskatta de goda sakerna i vårt liv om vi har dem, eller ta itu med det som lämnar övrigt att önska om vi behöver.

Öva på förmågan att vara närvarande i det gränslösa storslagna nuet, till skillnad mot att älta det förflutna eller oroa dig för framtiden. Varje gång du kommer på dig själv med att tänka bakåt eller framåt – återför dig själv. Använd någon teknik eller metod om du behöver för att slappna av kroppen och släppa taget om tankarna. Du har mer att vinna på det än att du mår bättre i stunden, vilket är viktigt i sig, men det är också så du banar väg för framgång, vad det nu än är eller innebär för dig.

HA EN FIN MIDSOMMAR!

star

2 Comments
 • 🌞
  Posted at 15:12h, 22 June Reply

  Tack Rebecca!!!!!!
  Ha en ❤️Glad midsommar🤗

  • Lady Casha
   Posted at 22:23h, 24 June Reply

   Tack, detsamma! Jag heter inte Rebecca, men jag blir glad ändå ❤️

Post A Comment