Orakelbudskap 10 augusti 2018

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Nuvarande situation

Djupt i dig så vet du vet vad som gäller, vad som är sant och riktigt för dig och vad du behöver göra – men tar du det på allvar? Lyssnar du på din själs röst, på ditt hjärtas viskningar? Eller låter du vardagens larm, världens kaos och ditt eget mentala tjatter överrösta din inre vägledning?

Eller är det så att du helt enkelt ignorerar det du vet är sant bara för att ingen har bekräftat det du upplever eller ser? Eller har du låtit dig avledas från din väg bara för att du inte kan få sällskap på nästa etapp av resan? Är du rädd för vart dina steg skulle leda dig och håller tillbaka för den sakens skull?

Oavsett anledning eller orsak så är det nu dags att uppmärksamma detta – det finns en glipa och ett glapp och korrigeringar att göra för att du ska komma helt i fas och på rätt kurs mot din egen unika destination.

Råd i situationen

Kärleken är livets ursprung och den enda verkliga kraften i universum som varaktigt kan förändra – som kan reparera, återställa, läka, harmoniera och göra allting helt.

Kärleken är själens väsen, dess kraft och verktyg och det enda som är något att stå efter – utan den, ingenting.

När du kliver i din själs kraft, när du lyssnar på ditt högre jag, din inre röst och följer den, när du låter själen – och med den kärleken –  vägleda dig finns det ingenting som är omöjligt, ingenting som kan stoppa dig, då har du allt du behöver för att överkomma och övervinna allt. Precis allt.

Så gör detta till ditt första fokus, vad som än är och vad som än händer, vilka utmaningar du än står inför eller möter: att vara centrerad, linjerad och grundad i din själs energi, ett med den.

Istället för att skena iväg med eller låta en tanke eller känsla övermanna dig, rikta blicken inåt och återför dig själv, djupt in i centrum av din själs energi. Låt kärleken fylla och omsluta dig, affirmera att den verkar i dig, genom dig och som dig.

Sen kan du agera och vidta åtgärder – om det fortfarande behövs.

Utgång om du agerar på rådet

En själens och kärlekens krigare vinner sina strider inte genom att slåss med knytnävarna utan genom att höja sig över dem – och det är en själens och kärlekens krigare du blir när du har dina prioriteringar klart för dig och gör det (inre) arbete du behöver göra för att komma i andlig form och balans.

Många av oss väjer för mörkret, antingen förnekar det eller är rädda för det – men den som är fast förankrad i och ett med sin själ behöver varken det ena eller det andra utan vet att kärleken övervinner allt.

Du står stark och förankrad i din själs energi, uppfylld, omsluten och genomsyrad av den helar du dig själv och din värld, på djupet och varaktigt – inte genom att trycka och pusha på, slita och dra utan genom att vara och verka i din fulla kraft.

Övergripande

En fri själ gör sig inte till eller ursäktar sig, tassar inte på tå eller undertrycker sitt väsen och du har nu chansen att på djupet och varaktigt göra dig av med det som hållit dig tillbaka, det som begränsat och förlamat dig.

Den 11 augusti är det säsongens sista eklips och nymåne. Tiden överhuvudtaget är en definitiv början på någonting nytt som kan ha långtgående konsekvenser.

Förändringar kommer oavsett om vi vill det eller inte, så se till att vara öppen och lyhörd för vad din själ och ditt hjärta manar och leder dig till så är du alltid beskyddad och kan vandra trygg.

star

No Comments

Post A Comment