Orakelbudskap 16 februari 2018

Oregelbundet och när andan faller på kommer jag från och med nu presentera ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här. Lyssna till din själ och ta till dig det som resonerar med dig och du behöver –  lämna resten. Välkommen och allt gott på din väg!

Älska allt som är

Älska allt som är – dig själv med allt det som du kallar fel och brister och de du har omkring dig, med deras tillkortakommanden och skröpligheten, din situation, omständigheterna – allt.

Du kan inte tycka om allt eller alla, men älska, det kan du – förstå, acceptera och förlåta – och kanske är det lättare om du tänker på kärlek inte som en känsla utan som en attityd, ett förhållningssätt.

Det betyder inte att du behöver ha det inpå dig eller ens i närheten av dig, du har rätt att bestämma vem eller vad du vill omge dig med. Men det betyder heller inte att du är tvungen att kompromissa med kärleken. Tvärtom.

Du kan välja att älska för att det sätter dig fri – när du älskar, villkorslöst och utan förbehåll, sätter du både dig själv och det du älskar fritt.

HELA ÅRETS TAROT hittar du här.

No Comments

Post A Comment