Orakelbudskap 19 september 2018

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Nuvarande situation
Att komma och vara hemma i sig själv – att vara autentisk och känna sig hel – är förmodligen det bästa av alla olika möjligheter som vi kan uppleva av att finnas till och det ser onekligen ut som om det finns en möjlighet till det nu, i alla fall glimtvis.

Du har säkerligen jobbat för det och på så sätt är det frukterna av insatsen som gör sig gällande.

Du kan säkerligen känna att du vet vem du är – inte vilken ålder eller titel du har utan vem du verkligen är, bortom alla pålagda roller och attribut – och med det också ha känslan av att kunna leva både med värdighet och integritet. Du behöver inte förklara dig för någon eller ursäkta dig, bara vara.

Råd/vad som behöver göras
Även om det kan storma runtikring och saker och ting är i rörelse så kan du behålla och bevara både ditt lugn och din känsla av förankring i dig själv.

Du har kommit långt så låt ingenting nu få dig att överge dig själv nu.

Oftast i de flesta situationer är enda utvägen att gå inåt, i alla fall till att börja med: vad som än händer behöver du föst och främst se till att du är i din själs kraft – det är där du har styrkan att klara av vad som än månde ske.

Acceptera allt som är precis som det är och utgå därifrån. Det gör dig oslagbar.

Utgång om rådet följs
Det bli bara bättre. När du lever i världen men inte av den och verkar utifrån din autentiska plats i dig själv – är hemma i dig själv – öppnar du dörren till en utveckling som annars skulle förbli stängd.

Alla dina verkliga behov har potentialen att bli tillgodosedda.

Saker och ting kan komma att lösa sig och komma till stånd på ett sätt som för det lilla jaget kan verka mirakulöst, men i själva verket är det vad som sker när du är i din själs kraft och går din själs väg med ditt liv.

Övergripande
Glädje, förnöjsamhet och en känsla av mening och tillfredsställelse genomsyrar detta budskap.

Det ser ut att finnas möjlighet till ett flöde och en mycket lyckosam utveckling som kan få ditt hjärta att sjunga och själen att jubla.

star

6 Comments
 • Inga
  Posted at 09:06h, 19 September Reply

  Tack så mycket. Ska försöka se framtiden an med tillförsikt.

  • Lady Casha
   Posted at 17:57h, 19 September Reply

   Tack Inga!

 • Yvonne
  Posted at 09:19h, 19 September Reply

  Du är så fantastisk med dina budskap, går rakt in i hjärtat, känns träffande varje gång. Det finns en god mening att jag ser dessa budskap. Tack underbara fina💕💖💕

  • Lady Casha
   Posted at 17:57h, 19 September Reply

   Härligt att höra Yvonne, tack för feedback. Allt gott.

 • Margareta
  Posted at 11:20h, 19 September Reply

  Vad fint att jag vi får bejaka vårt lugn inombords för o samla kraft o hitta frid o bära med oss till visdom i tanke o kraft för varandra. Bless meggie.

  • Lady Casha
   Posted at 17:58h, 19 September Reply

   Tack Meggie! Detsamma.

Post A Comment