Orakelbudskap 7-8 september 2018

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Det är lätt hänt när vi har utmaningar och problem att vi spänner och oroar oss. Vi kan bli mentalt besatta av att hitta en lösning och engagera oss i frenetisk aktivitet.

Om vi istället när vi står inför någonting som känns övermäktigt – slappnar av och vänder oss inåt istället för tvärtom?

Om vi söker inre jämvikt och balans i första hand – den där punkten inom oss där friden finns – och sedan utifrån det närmar oss det vi har blivit utmanade med så har vi inte bara besparat oss obehag, vi har dessutom banat väg och öppnat dörren till en upplösning av situationen som vi annars aldrig hade kunnat få se.

Vad som händer är egentligen enkelt eftersom oro och ångest är en betydligt lägre vibration än frid och eftersom vi attraherar det som figurerar på samma frekvens som oss själva, så går vi bara runt runt i problemet om vi inte förändrar vår frekvens till den där lösningen finns.

Om du alltid går omkring och spänner och oroar dig över en situation som ser ut att ha blivit kronisk är det bästa du kan göra att i alla fall en gång om dagen “frikoppla” – vända dig inåt och släppa alla tankar på problemen och den fysiska anspänningen som det för med sig.

Ju oftare du gör detta och desto längre stunder desto bättre, men att åtminstone få till når minuter en gång om dagen är en bra början.

star

No Comments

Post A Comment