Orakelbudskap inför kommande eklips 27 juli 2018

Oregelbundet och när andan faller på presenterar jag ett budskap i någon form specifikt för bloggens läsare.

Avsikten är inte så mycket att spå som att öppna upp till större medvetenhet eller påminna dig om vad du redan vet. Du kan läsa det som någonting som pågår eller någonting du är i behov av. Det finns dock inga tillfälligheter i universum, ingen slump – har du hittat hit finns det någonting för dig här.

Sannolikheten är stor nu att en massa känslor kommer till ytan och rör om. Saker och ting som inte visat sig på länge kan plötsligt göra sig påminda och det kan kännas som om “ingenting har hänt”, som om du är tillbaka helt och fullt i gamla mönster och banor. Så är det inte.

Ta ett steg tillbaka, observera dina reaktioner, känslor och tankar istället för att identifiera dig med dem och låta dem rusa iväg med dig. Det är en utrensning som sker och ju mindre du låter dig ryckas med desto bättre. Det finns en hel värld av möjligheter till ditt förfogande alldeles inom räckhåll men om du går in i det gamla som vore det den enda verkligheten begränsar du dig, gör du dig blind för dörrar som annars skulle kunna slås upp.

Därmed inte sagt att du ska förneka eller trycka undan – men om du ser nyktert på det som händer, med objektivitet och medvetenhet så behöver du inte vara offer för varken tankar eller känslor utan kan låta dem segla förbi medan du sitter kvar vid rodret, trygg i båten.

Förlåt dig själv och andra om det behövs, för våra tillkortakommanden, för våra synder – att synda betyder att “missa målet” – för vår mänsklighet med alla tillhörande brister. Ställ tillrätta och gottgör där så behövs. Sopa rent och kratta manegen – förbered dig inför det liv som väntar på dig och som är ditt att leva. Du ska vandra in i framtiden med lätt packning och med lätta steg.

Ingenting är en slump, ingenting är förgäves, bortkastat eller misslyckat – allt, precis allt, kan du använda och göra till den stadiga grund som bär upp dig och ditt fortsatta verk på jorden.

Du är på väg hem till dig själv. När du läkt, helat, rensat, renat och skalat av, skalat bort allt som inte är en del av din själ, av ditt sannaste jag, är du hemma hos och med dig själv. Du ser världen som den själ du är, med själens ögon och kan leva med integritet och autenticitet, kraft och styrka.

Klockan 22.20 svensk tid på fredag den 27 juli är det en kraftfull fullmåne-eklips. Starka energier är i omlopp och saker och ting kan ske mer än vanligt plötsligt och oväntat eftersom också bland annat Uranus som står för det överraskande är inblandad.

En del menar att det kan underlätta att fasta kring den här fullmånen, att dricka mycket vatten, hålla sig inomhus under de aktuella intensivaste timmarna och att ligga lågt, att till exempel meditera eller göra någonting annat som kräver ett inåtvänt och stilla fokus.

star

No Comments

Post A Comment