Tack & hej 2017!

2017 har varit händelserikt för många av oss. För mig har det inneburit flera överraskande och oväntade yttre händelser som i princip vänt upp och ner på hela min praktiska tillvaro på sätt som sträcker sig långt in i framtiden.

Jag vill tacka mina bloggläsare och även de som på olika sätt kontaktar mig för att bli spådda och vägledda för året som gått. Jag hoppas att jag ska få tillbaka kontinuitet i mitt bloggande och även min närvaro på Tarotguiderna snart. Det betyder mycket för mig att ni finns och den feedback jag får av er. Att finnas till hands och hjälpa andra att få ordning på sina liv är det absoluta huvudsyftet för mitt liv och jag är tacksam för de här kanalerna jag har att nå ut och bli nådd på.

Om någon dag eller i helgen kommer en stor årsprognos för hela 2018 istället för månadens tarot, så håll utkik. Under tiden delar jag med mig av en sång som jag spelat mycket under december.

star

No Comments

Post A Comment