Orakelbudskap 13 november 2016

Visdom är en kombination av erfarenhet, insikt och kunskap och vis är någonting man kan bli med tiden beroende på hur man förvaltar det man är med om och lär sig.

Veckans budskap handlar om att lära sig någonting nytt, att vara öppen och mottaglig och beredd att rucka på gamla idéer och föreställningar – att vidga vyerna i stort som i smått.

Det kan handla om allt från att ta en kurs eller gå tillbaka till skolbänken för att antingen ta igen någonting som du missat eller bygga vidare på en utbildning du redan har, till att hitta en lärare eller mentor, läsa en bok eller bara göra lite efterforskningar.

Eller så handlar det helt enkelt om att lära sig av det som händer just nu, i “livets skola” som det heter eller aktivt söka svar från sitt eget högre jag.

Vad det än är – det du lär dig nu gör att du kommer kunna röra dig framåt med större säkerhet och kan fatta bättre och mer informerade beslut.

Och om du förvaltar det rätt kan det komma att bli en del av det framtida kapital som med tiden kan göra dig riktigt vis.

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • Margaretha Denik
  Posted at 17:40h, 13 November Reply

  Tack🙏🏻

  • Lady Casha
   Posted at 19:37h, 13 November Reply

   ❤️/Lady Casha

Post A Comment