Orakelbudskap 15 mars 2017

Den magnetiska nordpolen är den plats på norra jordklotet där jordens magnetiska dragningskraft går rakt neråt och precis som dess motsvarighet den magnetiska sydpolen på södra jordklotet är den inte fixerad utan tvärsom i ständig rörelse.

Den symboliska innebörden av detta är att vi kan vara flexibla och rörliga utan att förlora vår styrka eller vår “funktion” – det vi är på jorden för att göra, vårt livs mening och innehåll.

Budskapet är en uppmaning att söka, finna och hålla fast vid din egen sanning utan att för del skull bli rigid eller på annat sätt förlora förmågan att förändras eller vara öppen för det som händer och sker.

När vi är vårt sanna jag och står i vår fulla kraft är vi också oemotståndliga magneter för allt det som tillhör oss:

när livet bjuder på övrigt att önska, när saker och ting inte ger oss glädje och tillfredsställelse är det oftast ett tecken på att vi inte riktigt är oss själva – och det enda som egentligen då krävs är att vi slutar identifiera oss med och gör till vårt det som inte är det.

När vi ger upp alla föreställningar om vilka vi är, alla idéer, förutfattade meningar och inlärda beteenden, tankar och känslor och istället bara är – låter vår själ blomma upp och ut utan att förminska oss själva eller hålla tillbaka – följer det mesta efter, utan större ansträngning eller komplikationer.

Därmed inte sagt att det är lätt eller går att fixa i en handvändning – snarare är själva strävan ett äventyr och livet självt – men det är långt ifrån omöjligt och någonstans ska man ju börja.

Varför inte just nu?

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment