Orakelbudskap 19 december 2016

Vi lever på jorden i fysisk form men är i grund och botten andliga varelser.

Många av oss har kommit hit för att göra skillnad och jorden till en bättre plats. Det finns ingenting som säger exakt hur det ska gå till – ibland är det med pukor och trumpeter men ibland räcker det att bara vara närvarande och i sin fulla energi och kraft för att påverka hela planeten.

Vi är födda i en biologisk familj som kan vara mer eller mindre viktig för oss men sedan har vi vår själsliga familj och för en del av oss är den tillhörigheten både större och starkare.

Att ha tappat, förlorat kontakten med eller på annat sätt vara avskuren från sin själ kan vara en smärtsam upplevelse. Det behöver inte betyda att man lever eller har levt ett liv i fullständigt kaos, även om det är möjligt, men man har kanske bara aldrig känt sig riktigt hel eller närvarande eller hemma.

När vi hittar oss själva, vårt sanna jag och kan börja manifestera vår själ hittar vi också vår andliga familj – det har ingenting med det yttre att göra utan har helt och hållet att göra med energi – vi dras till och känner igen varandra genom den energi som vi bär och utstrålar.

Faktum är att ju mer vi blir oss själva och de vi verkligen är och låter vårt sanna jag genomsyra vårt liv, desto lättare och smidigare går allting – även om det kan vara en process att ta sig igenom för att komma dit som ibland kan vara mer eller mindre prövande.

Med veckans budskap kommer en bekräftelse på att ett kreativt beslut eller val som du håller på att ta eller precis har tagit är i linje med ditt andliga uppdrag och din väg och att det kommer leda dig vidare till större helhet och utveckling.

Med de orden vill jag önska alla härliga och fantastiska bloggläsare en riktigt GOD JUL!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

2 Comments
 • Alle
  Posted at 18:33h, 19 December Reply

  Tack 💖

  • Lady Casha
   Posted at 20:56h, 19 December Reply

   ❤️

Post A Comment