Orakelbudskap 21 augusti 2016

Allting har en ände och veckans budskap handlar om att någonting nu har kommit till sitt slut.

Det kan vara en period eller en fas av ditt liv som är överspelad, som inte längre är i överensstämmelse med den du har blivit.

Kanske är du inte riktigt medveten om det än, utan känner en tilltagande rastlöshet och ett missnöje, känner dig lite olustig utan att riktigt kunna härleda det till vad.

Förmodligen har du förändrats och vuxit ifrån och ur en situation eller en relation och har lite svårt att se det eftersom du också har känslomässiga kopplingar och bindningar som håller dig på plats.

Kanske är det formen för situationen eller relationen som inte längre tjänar ett syfte, men att det inte betyder ett totalt uppbrott utan bara en omstrukturering så att det nya får plats.

Varianterna kan vara många – men i grund och botten handlar det om att lämna, att lägga bakom sig någonting som inte längre fyller en funktion och som det är klart och färdigt med.

Ha ett öppet sinnelag. Lita på och luta dig mot din själ och kom ihåg att allt i den fysiska världen är förgängligt, men att kärleken och livet i sig är evigt, även om det byter form.

Gör dig också av – så långt det är dig möjligt – med förutfattade meningar om hur saker och ting ska vara eller bli så att du är öppen för de nya och bättre former, konstellationer och omständigheter som är i antågande.

Varje slut är en början. Var säker på att någonting nytt är på ingång – även om du inte kan se det än och om du under en mellanperiod skulle befinna dig “mittemellan” – i transiten mellan det som varit och komma skall. Det ingår i processen och är ingenting att rädas utan kan vara en spännande tid om man står ut med det okända, då allting fortfarande är möjligt.

Om du vill ha lite hjälp på traven kan du affirmera: jag släpper nu taget och litar på livet!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment