Orakelbudskap 22 mars 2017

Hjärtat bryr sig inte om vad hjärnan tycker. Det bryr sig inte om vad som är logiskt, rationellt och “realistiskt”. Hjärtat lever sitt eget liv och kan varken styras eller kontrolleras.

Hjärtat tar ingen hänsyn till vad som är korrekt och rätt, till vad som ”går för sig”, till social konventioner eller normer och varken till skrivna eller oskrivna regler eller vett och etikett.

Hjärtat är en ”helig dåre” som inte låter sig stoppas eller hämmas av rädslan att framstå som en galning och har modet skilja ut sig från mängden.

Den som ska stå i sin fulla sanning och kraft kan inte ängsligt snegla på vad andra tycker, vara fåfäng eller orolig för att verka knasig.

Håller du dig själv tillbaka? Låter du dig skrämmas av din inspiration och tyglar din passion av rädsla för vart livet skulle ta dig om du lät hjärtat leda dig fullt ut?

Ofta kan vi hamna på kurs med vår omgivning, med vår familj, partner och vänner när vi bryter med vår inställsamhet, vi kan bli ifrågasatta och hamna i konflikt och ibland kanske det till och med innebär separationer och tillfällig ensamhet.

Man kan inte alltid vara trogen både sig själv och andra, ibland blir man tvungen att välja.

Vad väljer du?

No Comments

Post A Comment