Orakelbudskap 27 februari 2017

Ger du dig själv tillåtelse att vara och göra precis det som det ligger i din sanna natur att göra?

Eller håller du dig själv tillbaka och låter egot definiera dig kanske utan att du ens är medveten om det själv?

Budskapet denna vecka är snarlikt ett budskap i början av året (du hittar det här) – och uppmanar dig att göra dig av med allt som inte är du, att bryta med traditioner, konventioner, vanor, beteenden, mönster, sätt att vara och se saker och ting på – allt som inte är i överensstämmelse med den du verkligen är.

Att du ska göra dina egna val utan att snegla på vad grannarna, vännerna eller familjen tycker eller konventionen, traditionen eller sociala regler påbjuder.

Att du ska bestämma själv hur du ska tänka och känna, vad du ska ha för perspektiv, vad du ska göra, hur och när – oavsett om du får förståelse från din omvärld inte och oavsett om du får förståelse från ditt eget inre stränga överjag eller egot heller för den delen.

Ofta behöver vi nämligen inte bara frigöra oss från omgivningen utan också från de delar av oss själva som vi gjort till våra men som aldrig var det och aldrig kommer att bli det och som bara har makt över oss så länge vi ger det makt, så länge vi identifierar oss med det och gör det till vårt.

Om du inte känner dig fullt ut hel och kanske också till och med har en gnagande känsla av att det finns någonting mer – så tveka inte. Uppbåda ditt mod, samla din kraft och bestäm dig för att du inte ska ge dig förrän du hittat både dig själv och det som är sant och riktigt för dig och ingenting annat.

Det är början på ett nytt äventyr och vägen till ett fullt ut autentiskt liv.

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

4 Comments
 • Yvonne
  Posted at 17:16h, 27 February Reply

  Det här budskapet var verkligen riktat till mig. Jag började mitt förändrings arbete redan före nyåret men inte är det lätt. Jag faller in i gamla vanor titt som tätt men som tur är så är jag idag medveten om det och tänker om och gör rätt 😀. Tack för detta budskap ❤

  • Lady Casha
   Posted at 17:25h, 28 February Reply

   Det är ingen skam att falla, det gör alla – det handlar om att resa sig igen, och kanske igen och igen. Tillslut förblir man stående. Fortsatt lycka till. 😀

 • Alle
  Posted at 17:19h, 27 February Reply

  Wow 🙏. Tack!

  • Lady Casha
   Posted at 17:26h, 28 February Reply

   Tack! ❤

Post A Comment