Orakelbudskap 6 december 2016

Det var inte länge sedan det här budskapet var på tapeten – men det behöver tydligen upprepas och adderas till. Läs gärna det tidigare inlägget här

Vad det handlar om är att du precis har lagt eller håller på att lägga en cykel eller en nivå av din utveckling bakom dig och är på väg mot nästa erfarenhet.

Övergången kan vara knölig och det kan kännas obekvämt – det kan helt enkelt ta lite tid innan du finner dig tillrätta i det nya – men det är bara en fas och en del av processen.

Kanske har du uppfyllt ett mål eller ett delmål, realiserat och manifesterat en dröm eller delar av en dröm och nu står inför nästa projekt – undrande, fundersam och kanske en aning orolig eller olustig med ett litet gnagande tvivel om du ska räcka till.

Det gör du!

Någon sa någon gång att om man inte blir lite rädd vid tanken på sina drömmar så drömmer man helt enkelt inte tillräckligt stort.

Du behöver inte veta hur det ska gå till, du behöver inte vara medveten om hur du ska lösa varje detalj hela vägen till slutresultat, du behöver bara vara öppen och lyhörd för din inre vägledning i varje ögonblick och sedan ta ett steg i taget. Allting ordnar sig under resans gång.

Lita på processen och affirmera gärna för att stärka upp:

I varje ögonblick och var jag än befinner mig har jag alltid allt jag behöver!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment