Orakelbudskap 8 februari 2017

Budskapet denna vecka är att återställa och fylla på – att ta igen oss på djupet och pröva ett nytt tillvägagångssätt att vara och åstadkomma resultat på.

Det kan börja med att erkänna att det är vad vi behöver – inte bara en kort rast eller tupplur, utan en verklig återhämtning – och att sen bereda plats och tid för en sådan.

Många av oss arbetar hårt, är ambitiösa och vill så mycket – och känner hela tiden att vi inte riktigt når fram hela vägen, så att det alltid finns någonting mer att sträva mot.

På sikt är det uttröttande och kan antingen förta glädjen i framstegen eller helt enkelt förhindra dem. Att gå framåt blir någonting vi tvingar oss till istället för någonting vi vill göra för att vi känner oss tillfredsställda och välmående av det – istället för att ha behållning av resan fokuserar vi på målet och blir frustrerade för att vi “inte är framme” än – vilket effektivt skjuter tidpunkten för vår ankomst framför oss.

Nuet är själens dimension där all kraft och alla möjligheter finns.

Själen och vårt högre jag har överblicken, vet vart färden leder och det enda vi behöver är att lyssna och försäkra oss om att vi i varje steg följer vår inre och högre vägledning – då kan vi aldrig någonsin gå vilse.

Därmed inte sagt att vi inte ska ha drömmar, visioner och ambitioner – men vi behöver inte analysera dem och ha varje steg i hur de ska förverkligas klara för oss. Om vi dessutom hela tiden tänker på dem med vårt “lilla” jag är risken att vi petar sönder dem så att det inte blir någonting kvar.

Om vi varje gång vi tänker på vår framtid oroar oss för hur det ska gå, på vilket sätt det ska gå – då är det den energi vi tillför vår framtid – osäkerhet och oro.

Så släpp taget också om dina mål för en stund. Lyssna på din själ och ditt högre jag. Om du vill kan du be: visa mig vad jag behöver veta eller göra.

Om det är tyst, låt det vara tyst, förr eller senare kommer svaret till dig.

Att återställa och fylla på kan också handla om att göra någonting annorlunda och på ett annorlunda sätt – att skaffa sig nya erfarenheter, träffa nya människor, trampa upp nya stigar.

Men i grund och botten betyder det att vi återställer oss till vårt naturliga vara, till den vi i själva verket och i djupet av oss är. Och att vi fyller på med den energi som tillhör vårt sanna jag – någonting som i förlängningen kan vara det som gör att vi tillslut “bryter igenom” den där vallen som verkat och varit så ogenomtränglig, att det äntligen släpper.

Ha en härlig vecka!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

1 Comment
  • Yvonne
    Posted at 10:04h, 08 February Reply

    Tack för detta fina budskap ❤. Jag har börjat bli bättre på att lyssna på min kropp och själ och det är jag så tacksam för. Nu kan jag andas igen 😊

Post A Comment