Lär känna dig själv och hitta din väg i livet

Numerologi är ett fantastiskt verktyg för att komma till insikt och om sig själv, få självkännedom och hitta sin rätta plats i livet, där man kan komma till sin fulla rätt och blomstra både som människa och i det man gör.

Numerologin ger också en betydande inblick i de olika kortare eller längre tidsperioderna som livet kan delas upp i, så att man bättre kan förstå när det är dags att t.ex. agera eller vila på lagrarna – varje tidsperiod för med sig sin egen energi och kännedom om den kan underlätta betydligt och vara en stor hjälp till framgång.

Jag har sedan jag började blogga skrivit en hel rad inlägg om numerologi och här har du de viktigaste av dem samlade. Sammantaget ger de en ytlig och introducerande översikt av dina nummer – berättar hur du kan räkna ut dem och vad de betyder (klicka på respektive länk).

Om numerologi
Enkeltalen
Bokstäverna
Födelsekraften
Destinationen
Hjärtats längtan
Yttre personlighet
Slutligt mål

En fullständig numerologisk konsultation är betydligt mer omfattande, djuplodande och full av information och en investering för livet (som spelas in för att du ska kunna lyssna många gånger).

Det är inte ovanligt att mötet med siffrorna förändrar livet för alltid – jag har genom åren haft otaliga klienter som vittnar om samma sak – insikten om vilka de är, vilka utmaningar de bär med sig och vilka tillgångar, talanger och resurser de har, har varit både revolutionerande, stärkande och inte sällan avgörande för hur de tagit tag i och fortsatt sina liv.

Framförallt unga vuxna kan om tiden är mogen ha stor hjälp och ehållning av att komma i kontakt med sina siffror – att förstå sig själv på det sätt som numerologin erbjuder kan i många fall göra vägen framåt betydligt rakare än vad en annars skulle vara – men naturligtvis kan den vara en lika stor hjälp för alla oavsett ålder – numerologin har någonting att erbjuda alla oavsett var de befinner sig i livet och åldrarna, så länge det finns en nyfikenhet och öppenhet.

Jag har nu över tjugo års erfarenhet av att studera numerologi och är certifierad och professionellt verksam numerolog sedan 2001 – du kan läsa här vad bara några av de som träffat mig de senaste åren har att säga.

Kanske någonting att ge bort så här i juletider? Jag förlänger nu mitt fina erbjudande med sänkt pris på beställning av en full konsultation januari ut och erbjudandet om ytterligare rabatt vid beställning av två på samma gång.

Här kan du läsa mer om hur det praktiskt går till och andra detaljer. För den som undrar över priset har jag skrivit om det här.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

star

Gilla gärna min sida på Facebook så att du inte missar några blogginlägg i fortsättningen.

No Comments

Post A Comment