Numerologi – vad är det och vad är det bra för?

Numerologi är en fantastisk, pålitlig och djuplodande metod för att komma till insikt om sig själv och för att förstå de fysiska, andliga och psykologiska processer som formar livet och erfarenheterna.

De personliga uträkningarna ger inblick i själens avsikter och unika särart, i personligheten och vilka gåvor och talanger vi är utrustade med, våra innersta behov och djupaste längtan såväl som våra utmaningar och eventuella fallgropar.

Siffrorna kan även vara en utmärkt hjälp för att hantera livet och navigera såväl i vardagen som de mer övergripande skeendena i de olika livsperioderna, så att vi kan nå våra mål med så lite förseningar och svårigheter som möjligt.

Att känna sig själv är en avgörande nyckel till ett meningsfullt och tillfredsställande liv. Att förstå att vi inte är offer för våra omständigheter utan själar eller andliga varelser som valt att födas till en speciell situation och ett speciellt sammanhang och att få en inblick i själva orsaken till varför vi är här har potentialen att vara livsomvälvande.

Jag har varit verksam som professionell numerolog sen 2001 och har tappat räkningen på hur många numerologiska konsultationer jag har gett och otaliga är också dem för vilka numerologin har inneburit en avgörande förändring eller vändpunkt i livet – precis som det var för mig för snart 25 år sen då jag själv kom i kontakt med mina siffror – startskottet på en personlig och andlig utveckling som fortgår än och som transformerat hela mitt liv.

Läs gärna – genom att klicka här – vad några av dem som fått sina siffror genomgångna har att säga.

Jag har tidigare skrivit en rad inlägg om numerologi och hur man kan räkna ut de viktigaste talen – klicka på respektive länk för vidare läsning och fördjupning:

Vad är numerologi?
Enkeltalen
Mästartalen
Bokstäverna
Livsvägen/födelsekraften
Destinationen
Hjärtats längtan
Yttre personlighet
Slutligt mål
Det personliga året

Vill du ha mer praktisk information eller boka kan du hitta det här

star

No Comments

Post A Comment